Over Madeira

Funchal een plaats die u niet mag missen tijdens een vakantie op Madeira!

Wie aan Madeira denkt, denkt vooral aan de prachtige natuur. Echter, men vergeet vaak dat Madeira ook nog over mooie plaatsjes, zoals Funchal, beschikt. Wanneer u op vakantie naar Madeira gaat, overweeg dan ook eens om een vakantiehuis in Funchal te huren.

Funchal, de hoofdstad van Madeira, heeft een schitterende baai en bergen in de omgeving, en is daarom een van de mooiste plaatsen in Portugal. Funchal is schoon en modern en was vroeger de belangrijkste haven van het eiland, maar is tegenwoordig een bestemming voor cruiseschepen.

Er is genoeg te zien en te beleven in Funchal. Zo kun je de vele kerken, zoals de Sé do Funchal, bezoeken en hun prachtige schilderijen en architectuur aanschouwen. Ook is het leuk om een bezoekje te brengen aan het Madeira Story Centre, de markt, musea, wijnhuizen, het casino, het Paleis van São Lourenço, de botanische tuinen, de borduurfabriek in Patrico é Gouveia en de historische stad ‘zona velha’. Wanneer je echt alles wilt zien, neem dan een rondvlucht per helikopter boven Madeira.

Op zoek naar een vakantiewoning in Funchal? Neem een kijkje bij Vakantiewoning.org en bekijk de Vakantiewoningen op Madeira. Alvast een prachtige vakantie toegewenst!

Top 0 lastminutes in Madeira